Lettergrootte - +
Contrast - +

Onze aanpak

Alle wijken maken samen Nieuwegein. Elke wijk is anders, elke buurt en straat is anders. Er wonen andere mensen. In welke wijk woon je? En wat betekent die wijk voor je? Woon je er fijn? Werk je er wellicht ook? Welke plekken vind je mooi? Zijn er leuke activiteiten en goede winkels? Heb je prettig contact met wijkgenoten? Samen met wijkgenoten maak je de wijk.

Gezelliger in de wijk

Veel wijkbewoners hebben ideeën over hoe hun wijk nog mooier, gezelliger, beter kan. Geins Geluk werkt aan een Nieuwegein waar je veilig, gezond en gelukkig tot bloei kunt komen. Dit doen we samen met bewoners in de wijk. Zij weten als geen ander wat hun wijk nog nodig heeft om er plezierig te wonen. Dit betekent ook dat jij eigenaar blijft van je goede ideeën en deze zelf gaat oppakken.

Wijkcoördinatoren

Waar nodig helpt en ondersteunt Geins Geluk via wijkcoördinatoren. Zij weten de weg binnen de gemeente, kunnen helpen met het verbinden van meerdere ideeën of activiteiten, hebben een breed netwerk in de wijk en de stad en hebben kennis van crowdfunding en fondsen. Ook kunnen de wijkcoördinatoren je helpen met een aanvraag voor een bijdrage van Geins Geluk.

Draagvlak

Zo creëer je draagvlak voor een initiatief.

Lees meer

Contact

Snel aan de slag?
Wij helpen graag!

Lees meer

Ruimte

Ontdek mogelijke locaties en ruimte.

Lees meer

Geld

Crowdfunding, fondsen en subsidies voor je initatief.

Lees meer